Άρωμα βουνού! 

Η διοργάνωση Υμηττός "Epic" περιλαμβάνει δύο αγώνες διαφορετικών αποστάσεων σε καθαρά ορεινό πεδίο στο μεγαλύτερο μέρος τους.

Ο αγώνας γίνεται κάθε χρόνο την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου.

Ο αγώνας "Epic" των 25 χιλιομέτρων απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς αγώνων βουνού, καθώς το πρώτο μισό του αγώνα είναι απαιτητικό τόσο ως προς την τεχνική δυσκολία του τερέν, όσο και ως προς το υψομετρικό προφίλ (1.200μ στα πρώτα 15 χιλιόμετρα). Επίσης έχει και απαιτητικά χρονικά όρια σε δύο ενδιάμεσα σημεία ελέγχου.

Ο αγώνας "Ανάβαση Τρελού" των 12 χιλιομέτρων βασίζεται μερικώς στην γνωστή διαδρομή, από την παλιότερη σειρά αγώνων. Είναι ένας καλός αγώνας για δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν το ορεινό τρέξιμο σε αντιπροσωπευτικό τερέν, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και σκληρή δοκιμασία για τους έμπειρους δρομείς που θα προσπαθήσουν να κινηθούν πιο γρήγορα. Στα πρώτα 5 χιλιόμετρα η ανάβαση είναι 620μ. Η κατάβαση είναι πιο δρομική στο μεγαλύτερο κομμάτι της.

Όσοι ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους μέχρι τέλος Ιουλίου, θα λάβουν τα κεραμικά μετάλλια τους την ημέρα του αγώνα με χαραγμένο το όνομα τους στο πίσω μέρος. Από 1η Αυγούστου και μετά ισχύει ότι όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν θα πάρουν ακριβώς το ίδιο κεραμικό μετάλλιο αλλά χωρίς χαραγμένο το όνομά τους.


Τα αναμνηστικά T-Shirts του 2017

Τα τεχνικά t-shirts θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από όσους το επιθυμούν μέχρι το αργότερο την 30η Σεπτμβρίου 2017. Μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας. Η ποιότητά τους είναι η ίδια με αυτή των αντίστοιχων του 2016. Θα φέρουν εκτύπωση με το λογότυπο του αγώνα και του μεγάλου χορηγού CompresSport!

Το σχέδιο του 2017 είναι αυτό που φαίνεται στις παρακάτω εικόνες (λευκό με μαυρο-κόκκινη εκτύπωση μπρος - πίσω):